A Mecsekben burjánzó medvehagyma a hagymák rokona, levelei fokhagymaillatúak, ízűek. A medvehagyma elkészítésére ad tippeket a Malackaraj blog szerzője.
A zöldbe hajló fokhagymaíz határozza meg az elkészítési lehetőségeit, de a fokhagymával szemben a medvehagyma nem bírja a hőkezelést, tárolást, fagyasztást. Március-áprilisban kell bevinni az éves adagot, és ellenállni a csábításnak, ha felbukkan egy őszi étlapon, mert fagyasztva semmi íze - olvasható a blogon. A medvehagyma elkészítésének tippeihez látogasson el a Malackaraj blogra.
Gasztro
hvg.hu
2010. február. 25. 12:26
Főzés kényszerből. De mit?
Napi merítés
hvg.hu
2010. március. 28. 08:18
Hol lehet igazán jó sonkát vásárolni?
Gasztro
hvg.hu
2010. február. 18. 16:18
A Malackaraj blog jótékonysági felhívása
Napi merítés
hvg.hu
2010. március. 08. 16:33
Sikerrel zárult a Malackaraj blog jótékonysági felhívása
Napi merítés
hvg.hu
2009. december. 16. 11:25