Kult hvg.hu 2021. február. 23. 09:01

Még egy évvel elhalasztották az Aerosmith budapesti koncertjét

A 2020 nyarára meghirdetett koncertet egyszer már eltolták egy egész évvel, de most a 2021 nyarára tervezett koncertről is kiderült, hogy elmarad.

Nyomon követve a jelenlegi példanélküli és változó helyzetet, és mivel az Aerosmith-rajongók egészsége, valamint biztonsága az első számú prioritás, sajnos egyértelművé vált, hogy az Aerosmith európai turnéját nem lehet megtartani 2021 nyarán. Ezért a zenekar 2021. július 12-re tervezett budapesti fellépése is későbbi időpontban, 2022. július 10-én kerül megrendezésre a Puskás Arénában

– közölte honlapján a LiveNation koncertszervező cég. Hozzátették: „Kérjük, továbbra is tartsák meg a jegyüket, azok automatikusan érvényesek lesznek az új dátumra.”

Az Aerosmith budapesti koncertjét még épp a koronavírus-járvány kirobbanása előtti utolsó pillanatokban, 2019 decemberében hirdették meg, és a turné az együttes 50 éves fennállását ünnepelte volna. A járvány miatt előbb 2021 júliusára tolták a teljes turnét, de most ezt a dátumot is egy újabb évvel csúsztatták.

A csapat legutóbb 1994-ben járt Magyarországon, akkor az MTK-stadionban lépett fel. Előtte egy évvel, 1993-ban a Budapest Sportcsarnokban koncertezett.

Még több kultúra a Facebook-oldalunkon, kövessen minket:

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Minden hír a koronavírus-járványról