Kult hvg.hu 2020. november. 27. 08:10

Indul az új karácsonyi dalok rohama

Még egy olyan évben is, mint 2020, születhetnek új karácsonyi slágerek. Ezen a napon Kerry Ellis és Brian May debütált új, csilingelős alkotással.

Karácsony 2020

A karácsony idén sem marad el, legfeljebb kicsit más lesz, mint ahogy vártuk és ahogy megszoktuk. Kompromisszumokat kell majd kötnünk, talán áldozatokat is kell majd hoznunk, de végül is ez a szeretet ünnepe, és mint ilyen, erős kötelék közöttünk. Sok mindent kibír. Tartson velünk a ráhangolódásban!

November 27-én jelent meg Kerry Ellis és Brian May One Beautiful Christmas Day című dala, illetve az ehhez kapcsolódó videó teljes karácsonyi pompában.

A kiadást hírül adó sajtóközleményben azt írják, 2020-at sokan nem fogják elfelejteni, többek között azért, mert sokakból a legjobbat hozta ki – a dallal ezt akarják megünnepelni.

A dal még a lezárások előtt született, de a pozitív üzenetéből kiindulva mindenki tudta, hogy ezt egy ilyen évben kell megjelentetetni. Ahogy Brian May fogalmazott: itt az ideje egy új karácsonyi klasszikusnak.

És akkor döntsék el, mennyire klasszikus a One Beautiful Christmas Day.

 


Karácsony 2020
A sorozat további cikkei

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Minden hír a koronavírus-járványról