Kult hvg.hu 2019. január. 28. 05:42

Schwarzenegger mondhat beszédet Vajna temetésén

A Blikk úgy tudja, a színész ismét Budapestre jön.

Arnold Schwarzenegger fogja búcsúztatni csütörtökön Andy Vajnát Budapesten, a Fiumei úti sírkertben – írja a Blikk.

A lap úgy tudja, a színész igent mondott a csütörtöki temetésre szóló felkérésre, hogy beszédet mondjon a szertartáson, ezért Budapestre is utazik.

A Blikk információi szerint rajta kívül a kormány képviselője, valamint a filmszakma részéről is méltatni fogják a múlt vasárnap elhunyt producert.

Andy Vajna Arnold Schwarzeneggerrel az 1990-es Total Recall – Az emlékmás című film forgatásán ismerkedett meg, majd jó barátságba is kerültek. A színész Twitter-posztban emlékezett meg Vajna haláláról.

Andy Vajna másik nagyon közeli sztárbarátja Antonio Banderas, akivel az Evita forgatása óta voltak szinte napi kapcsolatban, ezért a Blikk szerint nem kizárt, hogy Banderas is részt vesz a temetésen.

A lap egyébként arról is beszámolt, hogy a múlt héten Los Angelesben is tartottak egy megemlékezést a producerről, ahol levetítették A miniszter félrelép című filmet, valamint Vajna kollégái és barátai emlékeztek rá.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Minden hír a koronavírus-járványról
Sport Horn Andrea 2021. április. 14. 06:30

Száz nappal a tokiói olimpia előtt sem tudni biztosan, a járvány hogy alakítja át a játékokat

Száz nappal a nyitóünnepség előtt még mindig nagyon keveset tudni arról, hogy fog kinézni az idén nyárra halasztott tokiói olimpia. A helyiek a negyedik hullámtól tartanak, miközben a szervezők még mindig azt tervezgetik, hogyan lehet hatékonyan felügyelni és biztonságban mozgatni, ellátni az eseményre érkezőket, esetleg kezelni, ha valahol járványgóc alakul ki.