Kult hvg.hu 2011. október. 11. 10:20

Hogy kerülnek emberek az ételbe? - fotó

Christopher Boffoli profi fotós. És meglehetősen kreatív, ahogy az az amerikai fogyasztói társadalom túlkapásairól készített fényképein is látszik.

Christopher Boffoli Disparity című fotósorozatával kényes témát dolgozott fel: az amerikai fogyasztói társadalomra jellemző mohóságot, habzsolást, nagyzolást örökítette meg sajátos kontextusba helyezve. Az emberek élethű, mini figurák, akik mindennapi életüket, ezzel együtt munkájukat, szabadidős tevékenységeiket és hobbijaikat - fűnyírás, hegymászás, strandolás - gyümölcs- és zöldségkörnyezetbe helyezve végzik. Mindent a kajáért? A teljes fotósorozat Christopher Boffoli honlapján látható.

Christopher Boffoli: „ceruzabab fűrésztelep”
hvg360 Pálúr Krisztina 2025. január. 03. 19:45

„Szüleink és nagyszüleink rutinszerűen spóroltak” – de lehet-e egyszerre takarékoskodni és egészségesen étkezni?

Érezhetően tovább drágultak az élelmiszerek, sokaknak kell még szorosabbra húzni a nadrágszíjat, és ez nem kellemes érzés. Balázs Barbara újságíró és takarékos gasztroblogger könyve útmutató ahhoz, hogyan lehet a házikoszttal takarékoskodni, milyen a mértékletes konyha, és hogyan győzhetjük le a kisebbségi komplexusainkat, ha főzésről van szó. <strong>Mit érdemes megtartani a régi idők szokásaiból</strong>, és hogyan spóroljanak, akik speciális diétára szorulnak?