Itthon hvg.hu 2021. április. 11. 12:39

Fekete-Győr arra kéri Orbánt, hogy közös videóban biztassák oltásra a magyarokat

“Mert ez most a legnagyobb, közös nemzeti ügyünk” – mondta a Momentum miniszterelnök-jelöltje.

“Ez nem pártpolitika! Szükségünk van összefogásra az oltások érdekében!” – mondta Fekete-Győr András vasárnapi Facebook-videójában. A Momentum miniszterelnök-jelöltje ezzel a felvétellel Orbán Viktor miniszterelnöknek is üzent:

Arra szólítom fel Orbán Viktor miniszterelnököt, hogy közös videóban álljunk ki amellett, hogy minden magyar oltsa be magát”

– fogalmazott Fekete-Győr András.

Szerinte ha fontos a kormánynak az oltási hajlandóság növelése, akkor csináljanak úgy, “mint egy normális, nyugati országban: politikai háborúzás helyett ösztönözzünk közösen a védőoltások beadására”.

Fekete-Győr a Facebookon azt is írta, az oltásra regisztáltak száma még mindig 4 millió alatt van, miközben a halálos áldozatok száma naponta több százzal nő. “Nincs most ennél fontosabb nemzeti ügy. Tegyük félre a pártpolitikát, és mentsük meg közösen több ezer magyar életét”.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Hirdetés
Minden hír a koronavírus-járványról
Sport Horn Andrea 2021. május. 13. 20:00

Ki osont be titokban és miért a magyar sportlövő szállodai szobájába?

Példátlan események követik egymást a hazai sportlövészeknél. Előbb a márciusi sportlövő-világkupán Újdelhiben a magyar férfi válogatott két tagja nem állt ki az egyik versenyszám döntőjére, mert harmadik társuk fegyvere szerintük szabálytalan volt. Az elmúlt napok pedig olyan, újabb fordulatot hoztak, amely miatt a magyar sportélet egyik legnagyobb botrányává fajulhat.