Itthon hvg.hu 2021. április. 08. 10:23

Keresik a férfit, aki megütött egy ellenőrt a Nyugatiban

A kalauz könnyű sérülést szenvedett.

Közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntett miatt nyomoz a rendőrség egy ismeretlen férfi ellen, aki március 16-án egy Budapestre tartó vonaton összeveszett a jegyellenőrrel, és amikor a Nyugati pályaudvaron leszállt, megütötte.

Az ügyben a képen látható férfit keresik a rendőrök, aki könnyű sérülést okozott a kalauznak.

A VI. Kerületi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a felvételen látható férfit felismeri vagy van róla információja, jelentkezzen.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Hirdetés
Minden hír a koronavírus-járványról
Gazdaság Balla Györgyi 2021. április. 20. 12:20

„Ez a békásmegyeri lakótelep a Balaton-parton” – új lakópark ellen tiltakoznak a helyiek Siófokon

Siófokon van az egyetlen olyan terület a Balatonnál, amelyen megengedett az akár 24 méter magas toronyház építése is. Van olyan befektető, aki élne a lehetőséggel, a helyiek tiltakoznak a beépítés ellen. Az önkormányzat pedig nem szeretne fellépni ellene, mert fél, hogy olyan kártérítést kapna a nyakába, hogy anyagilag az eddiginél is jobban legatyásodna. Mára lényegében minden talpalatnyi földet beépítettek a Balatonnál, az ingatlanárak pedig az egekben.