Itthon hvg.hu 2021. január. 13. 13:21

Szex közben omlott össze a keringése a férjnek egy észak-alföldi faluban

A nő hirtelen fel sem fogta, hogy mi történt a férfival, aztán elkezdte az újraélesztését.

Egy 50 év körüli férfi "szerelmeskedés" közben lett rosszul január elején egy észak-alföldi faluban – számolt be az Országos Mentőszolgálat a Facebookon. A bejegyzés szerint a férfi vérkeringése minden előzetes panasz nélkül omlott össze "éppen felesége karjaiban". A nő első pillanatban fel sem fogta, hogy mi történt, de minden erejét összeszedte és pontosan követte a rutinos mentésirányító életmentő utasításait.

Az OMSZ szerint a feleség zokogva kezdte meg férje újraélesztését, majd a segítségére riasztott mentőegységek hamar átvették tőle és folytatták az életmentést.

A mentők több mint egy órán keresztül küzdöttek a férfi életéért a hálószoba padlóján, ami sikerre is vezetett. Végül stabil állapotban szállíthatták kórházba a férfit, ahol azonnal további életmentő beavatkozásokon esett át – olvasható a mentőszolgálat posztjában.

(Címlapképünk illusztráció.)

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Hirdetés
Minden hír a koronavírus-járványról
hvg360 Nagy Gábor 2021. február. 28. 16:00

Homályba burkolódzó újságírók csoportja dönt a Golden Globe-díjakról

A nevetségességből hosszú és nehéz út vezetett a Hollywoodi Külföldi Tudósítók Szervezetének ahhoz, hogy őket, és az általuk filmes és tévés produkcióknak kiosztott Golden Globe-díjat is komolyan vegyék. Ezért nem hiányzott nekik, hogy a mai online gálára időzítve a pénzügyeiket firtatta egy tényfeltáró riport. Arra is emlékeztettek, hogy még a 87 tag névsora sem ismert, azt viszont tudni, hogy egyedüli magyarként köztük van Návai Anikó.