Itthon hvg.hu 2018. október. 31. 19:30

Kómában fekvő 13 éves focistának gyűjt pénzt egyesülete

A fiút szeptemberben ütötte el egy autó, egy Dárdai által dedikált focimezt adnának el, melynek bevételét a fiú családja kapja.

Fociedzésre tartott a 13 éves pécsi fiú, amikor elütötte egy autó még szeptemberben, azóta kómában fekszik a kórházban, hangzott el az RTL szerda esti híradójában. Az út forgalmas, sokan sétálnak is arra, még sincs járda.

A pécsi sportegyesület egy Dárdai Pál által dedikált mezt ajánlotta fel licitre, az árverés bevételét a család kapja meg.


VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Hirdetés
Minden hír a koronavírus-járványról
hvg360 HVG360 2021. április. 16. 13:00

Élesben Velkey Györggyel: Leginkább túlsúlyos kamaszok kerülnek a gyermekintenzívre

Nincs olyan őrületes terhelés gyerekosztályokon, mint a felnőttekén – mondta a Bethesda Gyermekkórház főigazgatója hvg360-nak. Velkey György arról beszélt, igaz vannak súlyosabb koronavírusos betegeik, közülük csak keveseket kell lélegeztetni. A Kórházszövetség elnökhelyettese úgy látja, bár a találkozásoknak van kockázata, a gyerekek szocializációja miatt is fontos, hogy mihamarabb visszatérjenek az iskolákba.