Itthon T. R. 2018. augusztus. 22. 15:44

2Rule-ban játszanak a pécsi focisták is, egyből győztek

A pécsi labdarúgás romokban, a csapat az NB III. Közép csoportjában vitézkedik. A 2Rule meghozta nekik három meccs alatt az első győzelmet.

Az NB III.-as küzdelmek a harmadik fordulónál tartanak, a Közép csoportot erősíti a Pécs is. Eddig Nike mezekben, de legutóbb az Iváncsa KSE vendégeként már Mészáros Lőrinc márkájában, a 2Rule-ban szaladtak gyepre.

És nyertek, megvan az első győzelem, írja a Szabad Pécs. A PMFC 2-1-re nyertek az új mezekben.

A következő fordulóban a most 10. helyen álló Pécs az éllovas Szeolt fogadja, meglátjuk, mire mennek 2Rule-ban.

A pécsi labdarúgásról nemrég azt írtuk, elfogyott a pénz.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Hirdetés
Minden hír a koronavírus-járványról
EUrologus Arató László (EUrologus) 2021. május. 08. 14:00

Feladtuk a leckét az EU-nak az orosz és a kínai oltással

Amíg nincs egységes uniós Covid-igazolás, tagállami szinten szabályozzák a beutazási szabályokat. Ezek eléggé eltérőek jelenleg is, de még bonyolultabbá teszi a helyzetet, hogy csak Magyarországon használnak az Európai Gyógyszerügynökség (EMA) által nem jóváhagyott vakcinákat is. Vannak országok, amelyek erről tudomást sem vesznek, mások részben alkalmazkodnak, néhányan pedig teljes mértékben.