Itthon hvg.hu 2017. november. 09. 10:08

Sárosdi Lilla: Hadd védjem meg Marton Lászlót

Csaknem négyszázan keresték meg a színésznőt a saját zaklatási történeteikkel. Marton Lászlónak megbocsátott, és sajnálja, hogy a rendezőt olyasmiért is meghurcolta a média, amit nem követett el.

Nem bánta meg, hogy nyilvánosságra hozta a zaklatója nevét, de nagyon fáj neki, hogy nem tudta megmenteni Marton Lászlót az igaztalan támadásoktól – mondta a 168 Órának Schilling Árpáddal közösen adott interjúban Sárosdi Lilla, hozzátéve, hogy „borzasztóan akarta”, hogy a Vígszínház azóta menesztett főrendezője bocsánatot kérjen.

Sárosdi azt mondta, Marton bocsánatkérését tiszta szívéből elfogadta, és nem tud haraggal gondolni rá tovább. „Ha egy 74 éves emberre rácsapják a tükröt, adjunk neki időt, hogy fel tudja dolgozni a történteket. Néhány nap alatt jutott el oda, hogy előbb rágalomnak nevezte a dolgot, majd elnézést kért minden áldozatától, ha megbántotta volna őket. Én ezt komoly fejlődésnek tartom. A valódi mély szembenézéshez, az igazi megbánáshoz időre van szükség” – mondta a színésznő, aki még Marton jelenleg műsoron lévő legnagyobb sikerét, A Pál utcai fiúkat is hajlandó megnézni.

Sárosdi Lilla az interjúban beszélt arról is, hogy Dés László egyik Facebook-posztja győzte meg arról, hogy nevezze meg az elkövetőt. Dés azért kérte erre, mert a sejtetés nem segíti elő a tisztulást. Szintén fontos volt, hogy csaknem négyszázan jelentkeztek nála áldozatok a saját történeteikkel. Csak ekkor tudta meg, hogy nem ő volt Marton egyetlen áldozata.

Hirdetés
hvg360 Pálúr Krisztina 2025. január. 03. 19:45

„Szüleink és nagyszüleink rutinszerűen spóroltak” – de lehet-e egyszerre takarékoskodni és egészségesen étkezni?

Érezhetően tovább drágultak az élelmiszerek, sokaknak kell még szorosabbra húzni a nadrágszíjat, és ez nem kellemes érzés. Balázs Barbara újságíró és takarékos gasztroblogger könyve útmutató ahhoz, hogyan lehet a házikoszttal takarékoskodni, milyen a mértékletes konyha, és hogyan győzhetjük le a kisebbségi komplexusainkat, ha főzésről van szó. <strong>Mit érdemes megtartani a régi idők szokásaiból</strong>, és hogyan spóroljanak, akik speciális diétára szorulnak?