2013. október. 24. 22:09 hvg.hu Utolsó frissítés: 2013. október. 24. 22:09 Itthon

A Klubrádió megválik Kuncze Gábortól

Nem vezet többet műsort Kuncze Gábor a Klubrádión, miután szerdán politikusként szerepelt az ellenzék nagygyűlésén - derül ki a rádió közleményéből.

Szünetelteti a közös munkát Kuncze Gáborral a Klubrádió, ahol a volt SZDSZ-elnök műsorvezetőként dolgozott. A rádió Facebook-közleménye szerint azzal, hogy Kuncze Gábor felszólalt az ellenzéki demonstráción az október 23-i ünnepen, a média színpadáról átlépett a politika színpadára. A kampányhoz közeledve a médiumokra még szigorúbb szakmai és etikai szabályok vonatkoznak, mint máskor - indokolja a rádió, hogy miért válnak meg tőle, azt is hozzáteszik azonban, hogy szurkolnak neki és visszavárják.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Hirdetés
Világ Serdült Viktória 2020. október. 21. 17:00

Most kiderül, hogy megtisztítható-e egy ország a vírustól, ha mindenkit letesztelnek

Antigén alapú tesztekkel akarja leszűrni az 5,4 milliós ország teljes lakosságát a szlovák kormány, a terv azonban nem mindenkinél aratott osztatlan sikert. Szakértők attól tartanak, hogy a teszt nem eléggé megbízható, ezért akár több tízezer fertőzött járkál majd azzal a tudattal, hogy semmi baja. A lakosság eközben a szervezetlenségre és a folyamatosan változó kommunikációra panaszkodik. Igor Matovic kormányfő szerint azonban vagy lezárják az országot, vagy tesznek valamit, hogy ezt elkerüljék. Szlovákiában több mint 33 ezer igazolt koronavírusos emberről tudnak, a szám múlt héten ugrott meg meredeken. Csak tegnap 2 ezer új fertőzettet azonosítottak.