Az angyal nem a város felett száll, hanem Budán landol, és száznál is több finomságot hoz. Gasztroangyal fesztivál július 4-6. között a Millenárison.
" Amíg nem találják fel az ízeket és illatokat közvetítő televizíót, addig ez a legjobb ötletem" - jelentette ki az e hét végi fesztivál kapcsán Borbás Marcsi, vagyis maga Gasztroangyal. Ezzel a címmel a királyi tévén már túl a 100. adáson gasztromagazinja, amelyik képes volt a konszenzus megteremtésére, és egy asztalhoz ültette a határokon innen s túl a legkülönfélébb nézeteket valló, hovatartozású gasztronautákat. Mert mindenki egyetért a mottóval: Magyarország finom!
Most egy helyen lesznek, árulnak, kóstoltatnak, beszélgetnek az eddigi adások kurrens szereplői, gazdák, kézműves termelők, pékek, borászok, pálinka- és sörfőzők, vendéglősök. Marcsi és vendégei sütnek- főznek , kenyeret dagasztanak, sajtot, túrót készítenek, gyümölcsöt préselnek, sót őrölnek, mézet pörgetnek, dödöllét szaggatnak, de még azt is megmutatják, hogyan lehet savanyú cukorkát csinálni, cukor nélkül grillázst készíteni.
Péntek déltől vasárnap estig 125 kiállitó, folyamatos Gasztroangyal kurzusok, bemutatók a Millenárison. Hangulatfokozónak a nagyszínpadon a Snétberger Zenei tehetségközpont növendékeinek koncertjei, de itt lesz Tóth Vera és Bogi, a Cimbaliband, a Blusberry, a Cool Miners is.
Jegyár, részletek: itt