A Dr. Ketter László Hagyományőrző Gasztronómiai Versenyt 12. alkalommal rendezte meg a Gödöllő Környéki Regionális Turisztikai Egyesület a Budapesti Gazdasági Főiskola védnökségével.
A mogyoródi Csíkvölgyi Pipacsárdában rendezett gasztronómiai megmérettetésre 12 turisztikai szolgáltató, civil szervezet és települési önkormányzat nevezett hazánk tájegységeire jellemző ételkülönlegességekkel.
Az I. helyezést a veresegyházi Dédi vendégháza csapata érdemelte ki a tekintélyes szakemberekből álló zsüritől ezzel a menüvel: lábszár leves házi finom metélttel, fokhagymás paradicsomos szaftban párolt pecsenye knédli cipóval és párolt káposztával, végül desszertként herőke / herőke, herőce más néven forgácsfánk, csöröge – a szerk. megjegyzése. /. A második helyezett a jászberényi Vincellér étterem, a harmadik és egyben közönségdíjas az isaszegi Dózsa György Művelődési Otthon csapata lett. A IV. helyen a Budapesti Gazdasági Főiskola Kereskedelmi-, Vendéglátóipari- és Idegenforgalmi Karának csapata végzett.
A veresegyháziak az aranyérem mellett haza vihették az Első Magyar Fehérasztal Lovagrend vándorserlegét is.