2012. december. 07. 14:38 hvg.hu Utolsó frissítés: 2012. december. 07. 13:18 Gasztro

Virítsunk véres hurkával karácsonykor - blogajánló

Ezekben a napokban másról sem hallani,mint hogy ki,mit,mennyiért,mit csinál karácsonyra. Folynak a konyhai terepgyakorlatok,míg össze nem csuklunk a Csendes éj hangjaira.

Most levadásztunk egy jó ötletet, olcsó,meglepő, első hallásra talán megrázó is. "Akinek megemlítettem eddig, hogy véres hurka bonbont készítettem, mindenki kiakadt rajta” – állítja a Rita konyhája szerzője, a kedélyeket megnyugtatandón mindjárt hozzátéve, pedig nem is tett a hurkába csokoládét. Viszont hústűre húzta a hurkagolyókat,és narancsolajos majonézzel, céklasalátával,diós morzsával bonbonizálta.

A receptért látogasson el a blogra.