2012. július. 20. 12:47 hvg.hu Utolsó frissítés: 2012. július. 20. 12:44 Gasztro

Mélység, sötétség, oxigénhiány és hideg a jó bor titka

Pincében is jó hely van a bor, de lehet, hogy a nyílt tengeren jobban érik.

Korábban már megjárta a világsajtót a tengerben érlelt borok esete, most
úgy tűnik egyre többen gondolják ezt jövedelmező üzletágnak.

Itt olvashatja el:

http://borravalo.hu/2012/07/19/beindul-a-tengeralatti-erlelo-biznisz/

hvg360 Mátraházi Zsuzsa 2025. január. 10. 19:30

Sabján Adrienn kajatortacukrász: „Olyasmit nem vállalok el, amit jobb, ha nem látnak a hűtőbe bekukucskáló gyermekeim”

Jól fizető szakmából piaci szempontból a legrosszabbkor váltott, mégis sikerre vitte vállalkozását. Furcsán indult, de a hermelintorta sem fogott ki rajta. Megküzdött „véres” feladattal is, de nemet mondott a szülést ábrázoló tortára. Elárulja, hogy már nem igazán szereti az édességet, de persze mindent megkóstol, amit készít, és a versenytársak termékeit is elemeznie kell. HVG-portré.