Gasztro hvg.hu 2012. január. 23. 12:22

Mit kezdjünk az üres borosüvegekkel?

A használt dugók után most üres üvegek hasznosítására ad tippeket a Borravaló.hu.

A derék borisszák állandó problémái közül az egyiket, a használt dugók kérdését már körbejártuk egy korább idézett posztban, amely arról számolt  be, mit is lehet kezdeni a használt dugókkal. Itt a másik nagy kérdésre egy egész ötletarzenál: tippek üres üvegek hasznosítására. Ha kíváncsi, hogy a megszokott gyertyatartó, váza, kislámpa fabrikálásán túl még miként boldogíthatnak minket bámulatos átváltozással kedvenc nedűink felgyülemlett palackjai, látogasson el a blogra.

hvg360 Pálúr Krisztina 2025. január. 03. 19:45

„Szüleink és nagyszüleink rutinszerűen spóroltak” – de lehet-e egyszerre takarékoskodni és egészségesen étkezni?

Érezhetően tovább drágultak az élelmiszerek, sokaknak kell még szorosabbra húzni a nadrágszíjat, és ez nem kellemes érzés. Balázs Barbara újságíró és takarékos gasztroblogger könyve útmutató ahhoz, hogyan lehet a házikoszttal takarékoskodni, milyen a mértékletes konyha, és hogyan győzhetjük le a kisebbségi komplexusainkat, ha főzésről van szó. <strong>Mit érdemes megtartani a régi idők szokásaiból</strong>, és hogyan spóroljanak, akik speciális diétára szorulnak?