2011. május. 22. 22:16 life-style.hu Utolsó frissítés: 2011. május. 22. 22:16 Gasztro

Hová menjünk vacsora után?

A legkönnyebb megoldás egy vacsora végén desszertet és kávét rendelni az étteremben, de ha tudjuk, hogy van olyan hely a városban, ahol a legjobbat kapjuk ezekből, akkor nem érdemes várni egy kicsit?

Budapesten cukrászdát találni nem túl nagy kihívás. Általában 20 perc séta a belvárosban, és szinte biztos, hogy belebotlunk valamilyen fagylaltot vagy süteményt áruló helybe, de sokszor csalódnunk kell ezekben. Az unalomig ismert desszertek, a szegényes kínálat, a pocsékul főzött kávé és a licencelt fagyik túlkínálatában fuldoklunk, kevés az igazi egyéniség. Szerencsére azért mi belefutottunk egybe (egy jól megérdemelt ebéd után édességet kutatva) az Október 6. utcában. Teljesen véletlenül. A találkozás pedig annyira jól sikerült, hogy eldöntöttük, visszatérünk ide, és mindent megkóstolunk, amit csak lehet. The Cake - hirdeti a tábla, bevalljuk őszintén, soha az életben nem hallottunk róluk, pedig már hónapok óta működnek. A cikk folytatódik, kattintson!

hvg360 Nemes Nikolett 2024. november. 29. 12:00

„Ezeket nyilvános kivégzésnek neveztük egymás között” – így kergeti felmondásba a dolgozókat egy toxikus munkahely Magyarországon

Hogyan működik, mi mindent tesz egy bántalmazó felettes, és mit okoz ezzel a beosztottjainak? Miért volna fontos külön kezelni a vezetői és a szakmai kompetenciákat, és miként lehet maga a rendszer is bántalmazó, amelyben a szereplők töltik a mindennapjaikat? Edinger Katalin nyolc évig dolgozott egy kiadónál, ahonnan beszámolója szerint azért távozott – többedmagával együtt –, mert a főnöke súlyosan toxikus légkört teremtett. Erről is beszélgettünk vele.