2010. március. 04. 21:00 kadarm Utolsó frissítés: 2010. március. 04. 20:23 Gasztro

Mesterszakácsok ajánlata: libamájas rizottó Simone Cerea-tól (recept)

A life-style.hu mesterszakácsok kedvenceit bemutató receptsorozatában új séfet üdvözölhetünk, Simone Cerea a csodálatos Gresham palota kávéházában alkot. A pirított sütőtökös rizottó serpenyőben sült, füstölt libamájjal pedig olyan ajánlat, amelynek nem lehet ellenállni.

A Four Seasons szállodalánc világszerte a minőség garanciája, és meggyőződésünk, hogy a Gresham nem csak külsejét tekintve méltó párja társainak, de bizony a konyha is versenyképes nemzetközi szinten is. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint hogy a diningguide.hu nemrég megjelent kiadványában a Gresham kávéház cukrászata a második legjobb helyet kapta meg az országban, bár szerintünk (és ezt még sokszor el fogjuk mondani) valójában ők az elsők. Mivel most úgyis visszatért egy kicsit a hideg, Simone Cerea egy tipikus téli receptet oszt meg olvasóinkkal.

A receptet ide kattintva érheti el.