2010. január. 25. 21:37 hvg.hu Utolsó frissítés: 2010. január. 25. 21:00 Gasztro

Mesterszakácsok receptjei: a Le Meridien séfje

A többszörös “Legjobb francia étterem” díjjal kitüntetett Le Bourbon étterem francia konyhafőnökével kétségtelenül sokak számára igen kellemes pillanatokat jelent, Laurent Vandenameele pedig nem csak remek, hanem lelkes főnök is, aki készséggel állt rendelkezésünkre, amikor egy jó receptet kértünk tőle.

A Le Bourbont a Le Meridien 2000-es nyitása óta a francia Laurent Vandenameele vezeti. Vandenameele úr nem csak remek, de valóban lelkes szakember is, azért örömmel mondott igent felkérésünkre, hogy legyen mesterszakács receptek sorozatunk első és állandó résztvevője.

A receptet ide kattintva érheti el, klikkeljen!
hvg360 Nemes Nikolett 2024. november. 29. 12:00

„Ezeket nyilvános kivégzésnek neveztük egymás között” – így kergeti felmondásba a dolgozókat egy toxikus munkahely Magyarországon

Hogyan működik, mi mindent tesz egy bántalmazó felettes, és mit okoz ezzel a beosztottjainak? Miért volna fontos külön kezelni a vezetői és a szakmai kompetenciákat, és miként lehet maga a rendszer is bántalmazó, amelyben a szereplők töltik a mindennapjaikat? Edinger Katalin nyolc évig dolgozott egy kiadónál, ahonnan beszámolója szerint azért távozott – többedmagával együtt –, mert a főnöke súlyosan toxikus légkört teremtett. Erről is beszélgettünk vele.