Élet+Stílus hvg.hu 2021. január. 18. 08:41

Hónapokig élt a chicagói reptéren, mert félt a koronavírustól

Egy 36 éves férfi inkább nem utazott haza Los Angelesbe. Enni az utasoktól kapott.

Koronavírus – a második év

Több mint egy év telt el azóta, hogy a kínai hatóságok egy új, sebesen terjedő vírus felbukkanását jelentették a WHO-nak. Aligha akad azóta olyan ember a világon, aki ne hallotta volna a Covid–19 kifejezést, és mind többen gyászolnak rokont vagy barátot, akivel az új betegség végzett, miközben egzisztenciák dőltek romba hetek alatt, és a teljes életünket átírta a járvány. Mostanra elkészültek az oltások is, ami viszont nemcsak reményt, de ismét rengeteg kérdést is felvet, miközben a vírust nem hogy megállítani nem sikerült, de újabb mutációja is fenyeget. E harc a részleteit találja meg cikksorozatunkban.

Három hónapja élt a chicagói reptéren egy férfi, aki nem akart hazautazni Los Angelesbe a koronavírus miatt – írja a The Guardian. A 36 éves Aditya Singh október 19-én érkezett Chicagóba az O’hare reptérre, a légitársaság emberei pedig három hónappal később vették észre, hogy ott is maradt.

Amikor megkérték, igazolja magát, Singh egy repülőtér-azonosító jelvényt mutatott fel, ez mint kiderült, az a jelvény volt, amiről október 26-án jelentette a reptér üzemeltetési, hogy eltűnt.

A férfit letartóztatták reptéri korlátozások és lopás miatt, a bírói kihallgatáson pedig elmondta, azért nem akarta elhagyni a repülőteret, mert nagyon félt a koronavírustól, enni pedig a többi utastól kapott.

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gifeket, videókat.

Koronavírus – a második év
A sorozat további cikkei

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Minden hír a koronavírus-járványról
Élet+Stílus Vándor Éva 2021. március. 08. 09:35

Harry és Meghan: ez a bosszú inkább keserű volt, mint édes

Harry herceg és Meghan Markle Oprah Winfrey-nek adott interjúja több címlapra kívánkozó állítással is szolgált, és a maga jól megkomponált nyersességében engedett betekintést egy diszfunkcionális család életébe. A Buckingham-palotában nem lesznek boldogok.