Élet+Stílus hvg.hu 2020. december. 17. 09:20

Itt van Vilmos hercegék karácsonyi portréja

Széles mosollyal kívánnak boldog karácsonyt.

Karácsony 2020

A karácsony idén sem marad el, legfeljebb kicsit más lesz, mint ahogy vártuk és ahogy megszoktuk. Kompromisszumokat kell majd kötnünk, talán áldozatokat is kell majd hoznunk, de végül is ez a szeretet ünnepe, és mint ilyen, erős kötelék közöttünk. Sok mindent kibír. Tartson velünk a ráhangolódásban!

Mind a három gyereket sikerült egy képre terelni, Cambridge hercege és hercegnéje így közös családi portréval kíván boldog karácsonyt. Vilmos és Katalin ölében ott sorakozik György herceg, Sarolta hercegnő és Lajos herceg is.

A képet még ősszel készítette Matt Porteus fotós Anmer Hallban.

Szintén karácsonyi portréval jelentkezett az első számú brit trónörökös, Károly herceg is, aki a feleségével, Camillával pózolt a személyzet egy tagjának a skóciai Birkhallban.

 

Karácsony 2020
A sorozat további cikkei

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Minden hír a koronavírus-járványról