Élet+Stílus hvg.hu 2020. december. 03. 15:27

Az ereszcsatornák felhasználási módjairól adnak jó tanácsokat Bálint gazda Facebook-oldalán

Bizony, a növények is hálásak egy jó ereszcsatornáért.

Ha egy hete ilyenkor azt mondják, hogy 2020. december elejének egyik legfontosabb szava a magyar politikában az ereszcsatorna lesz, nem sokan hitték volna el. A hvg-n például utoljára szeptemberben írtunk ereszcsatornáról, amikor Kiskőrösön egy menekülni próbáló macska beszorult egybe, és a tűzoltók mentették ki. Aztán már a nemzetközi sajtónak is az egyik legfelkapottabb története lett, hogy a belga rendőrség szerint Szájer József az ereszcsatornán menekült egy szexpartiról, a táskájában kábítószerrel, amelyről ő állítja, hogy nem tudja, hogyan került oda.

A jelenet a karikaturistákat és a mémgyárosokat is megihlette, de meglátták benne a lehetőséget a Bálint gazda kertje Facebook-oldal kezelői is, akik a sok más kertészeti jótanács mellett megosztották Az ereszcsatorna új oldala: amikor növények laknak benne című cikket.

„Ez is egy fajta újrahasznosítás”

– írták.

Ez is egy fajta újrahasznosítás.

Közzétette: Bálint gazda kertje – 2020. december 3., csütörtök

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gif-eket, videókat.

 

  

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Hírek a koronavírus-járvány második hullámáról