Élet+Stílus hvg.hu 2020. október. 30. 10:49

Patkányokkal teli csatornába zuhant egy férfi New Yorkban

Nem mert segítségért kiáltani, mert félt, hogy a patkányok bemásznak a szájába.

A 33 éves Leonard Shoulders a buszra várt Bronxban, amikor egyszer csak beszakadt alatta az aszfalt, és ő egy patkányokkal teli aknába zuhant. A lábát és a karját is eltörte. A városi horrort csak fokozta, hogy nem mert segítségért kiáltani, mert attól tartott, hogy a patkányok bemásznak a szájába.

„Nem tudott mozogni, és a patkányok össze-vissza mászkáltak rajta. Nem kiabált, mert nem akarta, hogy a patkányok a szájába másszanak” – idézte fel a történteket a testvére a New York Daily Newsnak.

A tűzoltók végül fél óra alatt szabadították ki a patkányokkal teli aknából, azóta kórházban ápolják.

karácsony 2020

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Címkék
Hírek a koronavírus-járvány második hullámáról
hvg360 Balla István 2020. december. 04. 11:00

Berg Judit: Izgultam, nehogy a Ruminit is utálják a gyerekek, mint minden kötelezőt

Nemrég jelent meg Berg Judit Rumini-sorozatának tizedik kötete, de a kalandos életű mesehős – miután új illusztrációkat kapott - már a világhír felé kacsintgat, és film is készülne, ha a Filmalappal nem rekedtek volna meg a tárgyalások. Magyarország talán legnépszerűbb meseírójával ezúttal olyan, egyáltalán nem mesés témákról is beszélgettünk, mint a könyvdarálás, hogy ki lehet-e lépni egy stabil, de boldogságot nem adó házasságból, vagy hogy miért is próbálják a liberális értelmiség magyarságát megkérdőjelezni a jelenlegi kurzus támogatói.