Will Smith felesége élő adásban vallotta be, hogy megcsalta a színészt
Élet+Stílus hvg.hu 2020. július. 11. 14:56

Will Smith felesége élő adásban vallotta be, hogy megcsalta a színészt

Jada Pinkett Smith akkor lépett félre, amikor éppen nem volt együtt a férjével.

Négy és fél évvel ezelőtt zsákutcába jutott Will Smith és felesége, Jada Pinkett Smith kapcsolata. Annyira megromlott a viszonyuk, hogy a nő meg is csalta a színészt August Alsina énekessel.

Ezt a feleség a saját műsorában, a Red Table Talk adásában, élőben vallotta be férjének, írja a BBC.

Jada Pinkett Smith később elárulta, hogy egy szünet után otthagyta Alsinat és visszament Smith-hez, hogy megmentsék a házasságukat.

Az utóbbi napokban egyre többször röppent fel a hír, hogy a Will Smith-t megcsalta a felesége, Jada ezért akart tiszta vizet önteni a pohárba a műsorban. Azzal érvelt, hogy akkoriban éppen szakítottak és nem voltak együtt férjével.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

Az index.hu eddigi szerkesztősége lényegében megszűnt létezni, az ország elveszítette a legolvasottabb online felületét. Ez a független magyar sajtóra és a tájékozódás szabadságára mért eddigi legsúlyosabb csapások egyike. A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, hogy minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Ne az legyen a reakció, hogy ez egy félőrült pszichopata
Élet+Stílus Czeglédi Fanni 2020. augusztus. 06. 20:00

Ne az legyen a reakció, hogy ez egy félőrült pszichopata

Kanye Westnek az elmúlt hetekben felbukkanó furcsa víziói és sértő bejegyzései eleinte egy jól kidolgozott médiakampány elemeinek tűnhettek, de hamar megjelentek azok a rajongók és támogatók, akik arra figyelmeztettek, hogy a rapperen valószínűleg eluralkodott korábban felvállalt bipoláris zavara. Ha ismerjük és értjük a betegség tüneteit, West ámokfutásnak tűnő megnyilvánulásai is egészen más megvilágításba kerülnek. De mit kell tudni és hogyan érdemes beszélni a bipoláris zavarról? Dr. Belső Nóra pszichiátert kérdeztük.