Élet+Stílus hvg.hu 2018. december. 27. 09:10

70 ezer forinttal lopták el Bálint Antónia pénztárcáját

Végül egy rajongója megtérítette neki az ellopott összeget.

Karácsony 2018

Belevágtunk ismét, karácsonyra készülünk. Nem is nagyon tehetünk mást, hiszen közeledik, érkezik, mi pedig várjuk. Még akkor is, ha tudjuk, mennyit rohangálunk majd előtte, hányszor szeretnénk túl lenni rajta. De közben szeretjük, és ez a lényeg. A magunk részéről úgy döntöttünk, elkísérjük olvasóinkat vásárolni, ott leszünk, ha főz, ajándékot csomagol, beleszólunk, tippeket adunk. Fogadjanak el útitársnak!

Több tízezer forinttal együtt lopták el karácsony előtt Bálint Antónia pénztárcáját – írja a Bors. A volt szépségkirálynő még december 21-én írta ki a közösségi oldalára, hogy "ha valaki véletlenül 'talált' egy pénztárcát tegnap este a WestEndben, benne a karácsonyi ajándékokra szánt pénzemmel, kérem, jelezze! Köszönöm! (Nem elhagytam, ellopták.)".

Egy nappal később azt írta ki, hogy 60-70 ezer forint volt benne, közte a családi pótlék és a gyerektartás, és éppen ajándékokat indult venni, amikor ellopták a tárcáját.

Viszont azt is hozzátette, hogy vele megtörtént a "karácsonyi csoda", ugyanis valaki üzenetet írt neki azzal, hogy szeretné az ellopott összeget neki elutalni, mert szeretné, hogy a kislánya megkapja azokat az ajándékokat, amiket meg akart venni neki.

"Nem akartam hinni a szememnek, hogy ilyen megtörténik, és, hogy pont velem. Arra gondoltam, valamit nagyon jól csinálhatok, ha velem ilyen csoda történik. Szeretném ez úton is megköszönni ezt a hatalmas nagylelkűséget! Áldott, boldog karácsonyt 'ismeretlen' jótevőm!" – írta Bálint Antónia.


Még több Élet + Stílus a Facebook-oldalunkon, kövessen minket:

Karácsony 2018
A sorozat további cikkei

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Minden hír a koronavírus-járványról
EUrologus Szűcs Ágnes (EUrologus) 2021. április. 16. 17:00

Csak politikai akarat hiányzik, hogy az Európai Bizottság elindítsa a jogállamisági mechanizmust

Noha számos uniós jelentés bizonyítja, hogy Lengyelországban és Magyarországon sérül az igazságszolgáltatás függetlensége, és virágzik a korrupció, az uniós intézmények közti játszmák és a politikai kockázattól való félelem miatt az Európai Bizottság mégis halogatja, hogy fellépjen az uniós pénzügyek érdekében. Az EUrologus Jogálom című sorozatának 3. része.