Állj mellénk! Legyél pártoló tag!

#édesítő

Gasztro SZJ

Már nem divat a nagy zabálás

A világ folyamatosan változik körülöttünk, gasztro trendek jönnek-mennek. Szerencsére idehaza is igyekszünk már túllépni a magyaros konyha hagyma-paprika - zsír szentháromságán. A tengerentúlon általában mindig néhány lépéssel előttünk járnak, így a takarékosság és egészségtudatosság jegyében lássunk most néhányat az idei amerikai gasztro-trendek közül.

Plázs hvg.hu

Édesítés cukor nélkül

Ha cukrot nem, akkor mit? A fogyókúrában és a diétákban arra törekszünk, hogy megszokott ételeink, ízeink megmaradjanak akkor is, ha eredeti formában nem fogyaszthatjuk őket. A gyártók pedig törekednek olyan édesítőszer előállítására, ami hasonló ízt tud produkálni, mint a cukor - olvasható a Dietetika legfrissebb bejegyzésében.