Magyar cég nyerte el a legjobb húshelyettesítő terméknek járó nemzetközi díjat
A Plantcraft növényi alapon fejlesztett pástétomai bejönnek az amerikaiaknak.
A Plantcraft növényi alapon fejlesztett pástétomai bejönnek az amerikaiaknak.
Bizonyos fűszerfajták pár száz éve értékesebbek voltak az aranynál is. Ölni, rabolni, csatákat vívni is képesek voltak értük eleink. Ilyen kincs volt a szegfűszeg is, amit besunyvasztunk a spájzba, és leginkább a karácsonyi mézeskalács, meg a forralt bor készítésekor veszünk elő. Pedig a jellegzetes illatú és formájú fűszernek számos létjogosultsága van a konyhán innen s túl.
Miközben a gourmet fesztiválra fókuszáltak már a kulinaristák,és várták,hogy nyalhassák a gulyás fagylaltot, kicsit arrébb Budán egy francia és egy magyar séf örömfőzött. Joseph Viola Lyonból érkezett, a házigazda Bíró Lajos volt.
Az újvidéki autóbuszgyár munkásainak nyolchavi fizetéssel tartozik a cég vezetősége, de pénz helyett két zacskó pástétomot és mosóport adtak elsősegélyként a dolgozóknak – írta a magyarszo.com a 021-es rádió beszámolója alapján.