Gazdaság
A cég, amelynek segítségével sok magyar étterem tud megnyitni vagy túlélni
A koronavírus-járvány alatt is sokan gondolkodtak új vendéglő megnyitásán.
A koronavírus-járvány alatt is sokan gondolkodtak új vendéglő megnyitásán.
Minden tizedik gasztronómia iránt érdeklődő laikus szívesen nyitna saját helyet - derül ki egy felmérésből, ami arra is választ ad, naponta hány órát dolgozik egy vendéglátós.
Amerikai angyalbefektetők nagy fantáziát látnak a magyar fejlesztésű Piqniqben.
Budapestről épít gasztró világközösséget a magyar fejlesztésű közösségi oldal. Az applikáció megálmodói a Facebookhoz hasonló virtuális közösséget kovácsolnak, nem kicsiben gondolkodnak, céljuk az elképesztő méreteket öltött élelmiszer-pazarlás megelőzése. A kezdeményezésről már a Washington Post és a BBC is beszámolt.