Bronzérmet szerzett a magyar csapat a Bocuse D'Or-on
A világ legrangosabb kulináriai versenyét a névadó szülővárosában, Lyonban tartották.
A világ legrangosabb kulináriai versenyét a névadó szülővárosában, Lyonban tartották.
2003 óta évente két hétvége is a fesztiváloké volt Etyeken: a Pincefesztivál és a Kezes-lábos több tízezer érdeklődőt vonzott. A csúcsról visszavonulni? Nem ehhez vagyunk szokva, ám az etyekiek most mégis váltanak.
Egy Michelin-csillagot megszerezni nem könnyű, ám egy már megszerzett Michelin-csillagról lemondani még nehezebb.
Grófok és hercegek. Szolgáltak, védtek, építettek, gyarapodtak, mecénáskodtak kivont karddal, kihegyezett tollal, nyitott bugyellárissal. Parádés névsor, fényes tettek a dinasztiaalapítóktól a mai napig. De egy gasztroturistát mi izgat a legjobban, amikor a nyomukban jár? Ami a tányérjára meg a poharába kerül.
Nem minden celeb érez késztetést arra, hogy saját parfümmel rukkoljon elő, mivel a már meglévő, évente 600 új...
A termékdesign és kulinária területén kísérletező Marry & Matt olyan csokoládé-kollekciót mutatott be, amit...