Állj mellénk! Legyél pártoló tag!

#karalábé

Gasztro M.L.

Prímőrök a piacon

A piacok színpompába öltöznek és megannyi csodás, friss zöldséggel csábítanak a halványpiros retekgömböcskéktől a roppanós karalábén át az előkelő, arisztokratikus spárgáig. Felsorolni nehéz lenne, mi minden társulhat még hozzájuk. Kétségtelenül tavasz van.

Gasztro Haulitus Anikó

Tökéletes vasárnapi ebéd karalábéval

Sokan csak azért örülnek a friss,tavaszi karalábé megjelenésének,mert tudják,rögvest a nyomába ered a többi prímőr. Pedig nagyon is ott a méltó helye az asztalon. Nemcsak levesnek,de töltve,rántva,rakva, akár cicegve vagy keletieskedve.

Gasztro Gy.Zs.-M.Zs.

Rémisztő menzakaja újragondolva 8. - Finomfőzelék

Sok van mi csodálatos, de a finomfőzelék nem feltétlen tartozik közéjük. Többek szerint, még feltéttel sem. Úgy tűnik, az óvodások megtévesztésére találták ki a jelzőből előtaggá avanzsált „finom” szót.

Gasztro Kovács Gábor

Van, aki töltve szereti - recept

Akármilyen üde, zöld, friss tavasz hírnöke, tele nagyszerű vitaminokkal és ásványi anyagokkal, mégis csak karalábé. Nevének hallatán sokaknak a menzás paradicsomos káposzta kategória ugrik be. Még a szagát is érzik a rántásos karalábéfőzeléknek. Lehet másként is.