Állj mellénk! Legyél pártoló tag!

#gasztroturizmus

Gasztro Szaszkó Mariann

Mi van a rigójancsin túl? – trendi cukrászdák Budapesten

A porból főzött olasz fagylaltok, az uniformizált torták és krémesek ideje lejárt. Ma már lassan kiveti magából a piac azt a fagyizót, amely nem kézműves, és azt a cukrászdát, ami nem dizájn, nincs egyedi arculata, saját üzletfilozófiája. Utánajártunk, miből válogathat a trendkövető édesszájú Budapesten, vagy akár a Sziget Fesztiválon.

Gasztro hvg.hu

Melyik városban lehet a legjobbat enni?

Manapság már nyugodtan bevallhatja egy turista, ha a világot járva, nemcsak a múzeumokra, várromokra és templomokra kíváncsi, de arra is, hol lehet a legjobbakat enni.

Gasztro Tóth Sándor

Hol ebédel a spanyol király?

Tavaly több mint 5,5 millió külföldi turista kerekedett fel Hispániába, hogy kipróbálja a spanyol konyha ételeit, ízeit, s bejárja a legnevesebb 17 borutat.