Állj mellénk! Legyél pártoló tag!

#gasztrofesztivál

Élet+Stílus hvg.hu

A harcsa az év hala. De miért szeretjük?

Hogy hány konyhában rotyogott az ünnepekkor harcsapaprikás vagy halászlé harcsából, nem tudjuk, de az biztos, hogy ízletes húsa miatt az egyik legkedveltebb étkezési halunk a harcsa. S immár övé a 2017-es év is.

Gasztro MTI

Több mint egy napig fogják sütni a dödöllét Nagykanizsán

Kettős, 26 órán át tartó dödöllepirítási rekordkísérlettel készülnek a szervezők a jövő hét végén tartandó jubileumi dödöllefesztiválra Nagykanizsán - mondta el az eseményt beharangozó sajtótájékoztatóján a szervező egyesület elnöke.

Gasztro MTI

Megünneplik a furmintot szeptemberben Mádon

A furmint körül forog minden a Tokaj-hegyaljai történelmi borvidékhez tartozó Mádon, ahol szeptember 6-án és 7-én rendezik meg a talán legismertebb hegyaljai szőlőfajta ünnepét.

Gasztro MTI

Megnyílt a Csabai Kolbászfesztivál

Megnyílt Békéscsabán pénteken a 16. Csabai Kolbászfesztivál, amelynek igazgatója, Hégely Sándor szerint az esemény kiváló példa arra, hogyan lehet visszatérni a gasztronómiai hagyományokhoz, megtanítani az embereket az egészséges élelmiszerek elkészítésére és fogyasztására.