Az étterem, ahol 300 ezer forintba kerül egy steak, de közben spórolnak a fűtésen
Nőtt a profit, és nőtt az osztalék is a Salt Bae londoni éttermében, de így is spórolniuk kellett a fűtésen.
Nőtt a profit, és nőtt az osztalék is a Salt Bae londoni éttermében, de így is spórolniuk kellett a fűtésen.
A dolgozók motiválásnak sajátos módját választotta az egyik legnagyobb japán élelmiszeripari óriás, a Nissin Food Holding. A gyomrukon keresztül ösztönzi jobb teljesítményre a munkavállalókat.
Kulináris újdonsággal rukkolt ki egy marhatenyésztő spanyol testvérpár. Tataki bélszínjük konyhatitka egy régi japán húskészítési módszer, amelyet a szamurájok alkalmaztak.
Királyi módra étkeznek a brit uralkodó kutyái is: napi menüjükön rendszeresen szerepel bélszín és csirkemell, amelyet egy udvari séf készít - legalábbis II. Erzsébet királynő egyik életrajzírója szerint.
Vagy Rossini Segal módra? Ez majd augusztus 15-én derül ki a kaposvári Vicolo étteremben, ahol a mesterszakács a zeneszerző eredeti receptjei alapján többfogásos ebédet komponál.