Állj mellénk! Legyél pártoló tag!

#Soros-terv

Gazdaság Gyükeri Mercédesz

Tényleg a migráció miatt esett egymásnak Orbán és az EU?

Az uniós költségvetéssel kapcsolatos vitában is előhúzta a kormány a migránskártyát – de vajon van bármi köze a jogállamiságnak és a migrációnak egymáshoz? A Fidesz mumusait és érveit végignézve ennek igazából jelentősége sincs, hiszen a menekülteket 2015 óta szinte bármikor elő lehet húzni a kalapból – ahogy ezt szívesen meg is teszik.

Gazdaság Lengyel Miklós

Bejönnek Soros György jóslatai?

Az üzletember szívesen írja le véleményét. A Business Insider megnézte, az elmúlt években leírt prognózisai valóra váltak, vagy sem.

hvg360 HVG360

Duma Aktuál: Soros György ügynökei - az egyetlen "igazi" dokumentumfilm

A kormány és a körülötte sertepertélő média ismét nem bírja ki Soros nélkül. Nincs nap, hogy ne jelenjen meg újabb vádpont a milliárdos ellen. Muszáj volt a hvg360-nak a Duma Aktuál titkos archívumából elővenni az egyetlen valódi, bizonyító erejű dokumentumot, ami lerántja a leplet Soros György minden mesterkedéséről a vizilónyúzótábortól a nyíregyházi tájszólásig.

Itthon Windisch Judit

Eljött Orbán ideje, újra övé a nagyszínpad

Illiberális demokrácia, Donald Trump melletti kiállás, a nemzetére rárontó baloldal - az elmúlt években jócskán voltak emlékezetes mondásai Orbán Viktornak a Bálványosi Nyári Szabad Egyetemen. Épp választás előtti beszéde nem sikerült ütősre, idén újra próbálkozhat valamivel, amit sokáig emlegetünk. Visszatekintés Orbán elmúlt évi beszédeire.

Itthon Dercsényi Dávid

Menekültkérdés: küszöbön a Soros-terv diadala

Egy brutális tárgyalási nap után megegyeztek az EU-tagállamok vezetői az uniós menekültpolitika további lépéseiben. Orbán Viktor és szinten mindenki más is győzelemről számolt be híveinek – pedig az egyetlen győztest is úgy hívják, Soros György.

Gazdaság Gyükeri Mercédesz

Orbán és Soros is válságot vár, itt a vég?

A múlt héten Soros György, a hétvégén Kötcsén pedig Orbán Viktor riogatta hallgatóságát azzal, hogy nyakunkon az újabb európai válság. A kormány tagjai maradéktalanul át is vették ezt, ennek szellemében készül a jövő évi költségvetés. De tényleg el kell kezdenünk spájzolni?