Élet+Stílus
Magyar Bocuse d'Or Akadémia elnöke: Prágához képest is jól áll Budapest gasztronómiában
Hamvas Zoltán szerint elképesztő a fejlődés a tizenöt évvel ezelőtti helyzethez képest.
Hamvas Zoltán szerint elképesztő a fejlődés a tizenöt évvel ezelőtti helyzethez képest.
A Bocuse d'Or hivatalos Twitter-oldalára már felkerültek a fotók a versenyen készült ételekről.
A magyar szakácstársadalom megosztottságának hullámai elérték a hvg.hu oldalait is: a február második felében lebonyolított két szakácsverseny rendezői közül a Magyar Bocuse d’Or Akadémia elnöke kifogásolta, hogy a versenyekről szóló február 24-i beszámolónk a társaságot rossz színben tüntette fel, miközben a másik csoport, a Hagyomány és Evolúció versenyét túlságosan is dicsérte. Az alábbiakban közöljük a Bocuse d’Or elnökének levelét és beszámolónk szerzőjének válaszát.