Állj mellénk! Legyél pártoló tag!

#MEASZ

Gazdaság MTI

Az építőipart is tisztítja az ellenőrző rendszer

Az elektronikus áruforgalom-ellenőrző rendszer bevezetése óta a hazai nyílászárókat gyártó cégek növelték termelésüket, előnyei ellenére az ekáer azonban még mindig jelentős adminisztrációs terhet ró a cégekre.

Itthon MTI

Kiakadt a HM: "nem kétes politikai nézetek magasztalása a cél"

A Honvédelmi Minisztérium (HM) és a Hadtörténeti Intézet és Múzeum a leghatározottabban visszautasítja a Magyar Ellenállók és Antifasiszták Szövetsége (MEASZ), valamint a Munkáspárt 2006 állításait, amelyek azt sugallják, hogy a második világháborús budapesti harcokra emlékező minisztériumi főhajtás a szélsőjobb bátorítását, erősítését szolgálja.

Itthon MTI

MSZP: "a tegnapi embervadászat prédája éppen Hanti Vilmos volt"

Az MSZP szerint a demokratikus jogállam elégtelen működését jelzi, hogy a szerda esti antifasiszta demonstrációt követően bántalmazták Hanti Vilmost, a Magyar Ellenállók és Antifasiszták Szövetségének (MEASZ) elnökét - közölte Török Zsolt, a szocialisták szóvivője csütörtökön az MTI-vel.

Itthon MTI

Lemondatná a 90 éves fideszes képviselőt a Jobbik

A Jobbik szerint Horváth János fideszes országgyűlési képviselőnek le kellene mondania mandátumáról a Magyar Ellenállók és Antifasiszták Szövetségének (MEASZ) keddi megemlékezésén elhangzott mondatai miatt - közölte szerdán az MTI-vel Novák Előd, az ellenzéki párt alelnöke.

Itthon MTI

A fasizmus áldozataira emlékeztek Budapesten

A fasizmus áldozataira és Budapest 64 évvel ezelőtti felszabadulására emlékezett a Magyar Ellenállók és Antifasiszták Szövetsége (MEASZ) a XIII. kerületi vizafogói emlékműnél csütörtökön.