Autó hvg.hu 2021. január. 23. 12:49

A rendőrség megtalálta az autóst, aki a járdán száguldozott Budapesten

A Róbert Károly körúton filmezték le a sokszoros szabálysértőt.

A rendőrség a honlapján közölte szombaton, hogy beazonosították azt az autót, amellyel sofőrje csütörtökön a járdán hajtott végig a Róbert Károly körúton. A neten terjedő videóról mi is beszámoltunk.

Videó: A járdán hajtva mindenkinél gyorsabb volt ez az autós a Róbert Károly körúton

A csütörtök délutáni dugóban ácsorogva vették fel a jelenetet.

A videó alapján a Budapesti Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Főosztálya indított vizsgálatot, másnapra azonosították is a járművet, az ügyben szabálysértési és közigazgatási eljárás indul. ​​​

Korábban egy másik autós Soroksáron hajtott hasonlóan és elég nagy tempóban a járdán. Ott egy nőt és egy gyereket majdnem el is ütött.

Videó: A járdán száguldott végig a dugó miatt egy Mercedes Soroksáron

Egy nőt és egy gyereket majdnem sikerült elütni.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Hirdetés
Minden hír a koronavírus-járványról
Itthon Bihari Ádám - Ballai Vince 2021. március. 08. 20:00

Tiszta beszéddel kezelhették volna az oltási baklövést, csak épp ez nem az a kormány

Különösebb károk nélkül beismerhette volna a tömeges oltás főpróbáján keletkezett hibát a kormányzat, de a maszatolós kommunikációval csak rontott a helyzeten. Bőhm Kornél kríziskommunikációs szakember szerint a hétvégi káosz paradox módon még javíthat is az oltási kedven, de az államba vetett bizalmon inkább rontott.