Autó 2011. augusztus. 02. 12:12

Miért ilyen jó a Force India?

Határozottan jó formában zárta le a nyári szünet előtti időszakot a Force India istálló, amely a Nürburgringen Adrian Sutil 6., múlt hétvégén, a Hungaroringen pedig az újonc Paul Di Resta 7. helyezésének örvendezhetett. Vijay Mallya, az alakulat tulajdonos-csapatfőnöke az egyik kezében egy pohár pezsgőt, a másikban egy vaskos szivart szorongatott a motorhome-ban, amikor az autómenedzser.hu elcsípte a mogyoródi viadal leintése után.

„Abszolút elégedett vagyok” – mondta lapunknak a szakvezető – „Minden a terveink szerint halad. Fejlesztjük az autót, amelynek folyamatosan javul a teljesítménye és egyre jobb eredményeket érünk el.”

Sutil és a mogyoródi futamon pályafutása eddigi legjobb eredményét szállító Di Resta az utóbbi két fordulóban összesen 14 pontot szállított a Force India konyhájára, messze többet, mint amennyit az üldözött és az üldöző együttes gyűjtött mostanában. Mallya kijelentette: ha a balszerencse elkerülte volna a csapatot, eredményesebbek is lehettek volna, de így is messze elégedett a német-skót tandem teljesítményével.

Az Autómenedzser.hu cikkéből kiderül, mit és hogyan fejlesztenek az indiai csapatnál.

Hirdetés
hvg360 Pálúr Krisztina 2025. január. 03. 19:45

„Szüleink és nagyszüleink rutinszerűen spóroltak” – de lehet-e egyszerre takarékoskodni és egészségesen étkezni?

Érezhetően tovább drágultak az élelmiszerek, sokaknak kell még szorosabbra húzni a nadrágszíjat, és ez nem kellemes érzés. Balázs Barbara újságíró és takarékos gasztroblogger könyve útmutató ahhoz, hogyan lehet a házikoszttal takarékoskodni, milyen a mértékletes konyha, és hogyan győzhetjük le a kisebbségi komplexusainkat, ha főzésről van szó. <strong>Mit érdemes megtartani a régi idők szokásaiból</strong>, és hogyan spóroljanak, akik speciális diétára szorulnak?