Világ hvg.hu 2020. augusztus. 03. 15:23

Ketten nem akartak maszkot venni egy repülőn – videón, ahogy ezután egymásnak estek az utasok

Két férfi inzultálta az Amszterdamból Ibizára tartó gép utasait, mire azok nekik estek.

Koronavírus-járvány
Friss cikkek a témában

Verekedés tört ki a KLM holland légitársaság egyik Ibizára tartó járatán, miután két utas nem volt hajlandó felvenni a fertőzésveszély csökkentése érdekében kötelezővé tett arcmaszkot – számol be az esetről az Independent.

A renitenseket lefogta a repülőn lévő többi ember, landolás után pedig őrizetbe vették őket a spanyol rendőrök. A KLM szóvivője szerint a repülés biztonsága nem forgott veszélyben.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Knokken bij @klm ! Exclusieve video @michighclub ������ Dronken Engelse passagier - hij dronk flessen Grey Goose wodka - zorgt voor onveilige situatie op vlucht naar Ibiza. Hij en een vriend daagden andere passagiers uit tijdens de vlucht en weigerden mondkapjes te dragen ������✈️������ 2 arrestaties. Panic and violent brawl! Unruly English passenger on board KLM flight to Ibiza, he had been drinking Grey Goose @greygoose vodka. They refused to wear facemasks and their behavior towards other passengers was hostile. 2 arrests were made. #klm #Royaldutchairlines #airlines #airline #passenger #coronavirus #COVID19 #COVID #incident #aviation #fight #fighting #unrulypassenger #facemask #avgeek #aviation #aviationdaily

The Mic High Club (@michighclub) által megosztott bejegyzés,

A verekedésről az Instagramra is felkerült egy videó. Ennek aláírása szerint az egyik érintett brit volt, és előzőleg vodkát ivott.

Két magyar utassal is probléma volt korábban ugyanezért. Ők két hete Budapestről repültek Münchenbe, s az egyikük a középső ujjával jelezte, hogy nem érdeklik a járvány miatt bevezetett szabályok. A két utast fejenként 2000 euróra büntették.

Hirdetés
Vállalkozás Gyükeri Mercédesz, Rácz Gergő 2024. december. 29. 17:30

Ahol a rizs az isten és perui a spárga: a Nobuban jártunk

Lehet variálni egy felső polcos étteremlánc menüsorában, vagy az főben járó vétek? Honnét tudja egy ázsiai kulináriát szolgáló étterem beszerezni az alapanyagait Budapesten, és hogy lesz a megoldás végül Spanyolország? Ezekről és sok másról faggattuk a Nobu Budapest séfjét, Schreiner Gábort, közben azt is megkérdeztük, hogy a halak filézése közben milyen gyakran vágja meg a kezét.