Nyüzsi nyüzsi 2012. május. 29. 19:30

Mi a baj a magyar nácikkal?

Az, hogy amellett, hogy sötétben támadó, firkáló, gyáva alakok, valószínűleg az ország legbutább teremtményei is.

Az, hogy amellett, hogy sötétben támadó, firkáló, gyáva alakok, valószínűleg az ország legbutább teremtményei is. Erre ugyan már számtalan jel utalt, de az mindennél meggyőzőbb, ha valaki a saját mozgalma viszonylag egyszerű jelképét sem tudja felrajzolni, mint az történt Nagykanizsán, ahol cigányok által lakott szociális lakásokat mázoltak össze uszító feliratokkal. Az esetről bővebben a Zalai Hírlap online kiadásában olvashatnak.

Arról nem is beszélve, hogy mint arra felvidéki emberünk felhívta a figyelmet, Krasznahorkán a szlovák nácik - konkrétan Marián Kotleba, a Mi Szlovákiánk Néppárt elnöke - az ottani cigánytelep elbontására készülnek, melyhez külföldi önkéntesek is jelezték csatlakozásukat. Amennyiben ezek a külföldiek magyarok lesznek, akkor azokkal a szlovák nácikkal fognak együtt gettót bontani, akik korábban a szlovákiai magyarokat gyalázták. Egy tizedmásodpercre tegyük félre minden jogos ellenérzésünket: igen nehéz lehet ma nácinak lenni Magyarországon.

Ezt bizony még gyakorolni kell

Hirdetés
hvg360 Pálúr Krisztina 2025. január. 03. 19:45

„Szüleink és nagyszüleink rutinszerűen spóroltak” – de lehet-e egyszerre takarékoskodni és egészségesen étkezni?

Érezhetően tovább drágultak az élelmiszerek, sokaknak kell még szorosabbra húzni a nadrágszíjat, és ez nem kellemes érzés. Balázs Barbara újságíró és takarékos gasztroblogger könyve útmutató ahhoz, hogyan lehet a házikoszttal takarékoskodni, milyen a mértékletes konyha, és hogyan győzhetjük le a kisebbségi komplexusainkat, ha főzésről van szó. <strong>Mit érdemes megtartani a régi idők szokásaiból</strong>, és hogyan spóroljanak, akik speciális diétára szorulnak?