Nyüzsi nyüzsi 2014. április. 12. 19:15

Újra szól a sötét anyag: Széles Gábor!

Irdatlan magyarsággal a féreglyukakról meg az ufótechnológiáról.

Széles Gábort a Facebookon tette közzé legújabb kutatási eredményeit Miben hiszek? címmel. Mint tudjuk, a kőfideszes nagyvállalkozó, a Békemenet demens nagypapája egy ideje újfajta energiaforráson dolgozik, amely örök orbánizmust hoz hazánknak. Ja és a gravitáció legyőzésén. Szabadidejében egyszer tehetne annyit a magyarságért, hogy legalább alapszinten elsajátítja a nyelvünket. Tudományosan inkább nem kommentálnánk, alább közöljük a helyesírási hibák feltüntetésével a szöveget. Jó étvágyat hozzá, és ne feledjék: nemlesszünk Tyarmatt!

Miben hiszek?

Az emberiség ma már rendelkezik a repülő csészealjak mind a három legfontosabb technológiai elemével:

1. Ion fákylák./Levegő surlódásának legyőzéséhez./

2. Nanoszál tehnológiával./Bemérhetetlenség, lelőhetetlenséghez./

3. Nagy toló erejű hajtóművekkel./Melyek alkalmasak nyolc-tíz g-s gyorsulások biztosításához./Tehát a térugrást már a földi készítésű járművek is tudják biztosítani.

Szerintem ezen technikai tudás alapján a Boing-nél fognak megjelenni az első 600-800 fő szállítására alkalmas [vessző] hangsebesség többszörösével haladó járművek leghamarább./Air-busz [!!!] programmoknak annyi!/

Igazi nagy áttőrésre [!!!!!] ezek az eszközök mikor lesznek alkalmasak?/A galaktikus kutatások szempontjából?/Ha a teleportálás technológiáját is kidolgozzák./Nem csak egy atomra [vessző] amire jelenleg már képes az emberiség./

Mikor lesz az emberiség erre képes?Ma még megjósolhatatlan./A féreglyukak fizikája még nincs kellően megalapozva./

Miben vagyunk nagyon gyengék és védtelenek?A nagy energia koncentrációban./Akár védelmi fegyverként is./

Hirdetés
hvg360 Pálúr Krisztina 2025. január. 03. 19:45

„Szüleink és nagyszüleink rutinszerűen spóroltak” – de lehet-e egyszerre takarékoskodni és egészségesen étkezni?

Érezhetően tovább drágultak az élelmiszerek, sokaknak kell még szorosabbra húzni a nadrágszíjat, és ez nem kellemes érzés. Balázs Barbara újságíró és takarékos gasztroblogger könyve útmutató ahhoz, hogyan lehet a házikoszttal takarékoskodni, milyen a mértékletes konyha, és hogyan győzhetjük le a kisebbségi komplexusainkat, ha főzésről van szó. <strong>Mit érdemes megtartani a régi idők szokásaiból</strong>, és hogyan spóroljanak, akik speciális diétára szorulnak?