Tech hvg.hu 2023. június. 02. 12:03

Új díjcsomagot vezetett be a Vodafone: olyan korlátlan mobilnet van benne, amivel akár az otthoni wifit is lecserélheti

A megnövekedett adatigényekre reagálva megújítja hordozható eszközökhöz is használt, csak mobilinternetet biztosító lakossági hordozható mobilinternetes portfolióját a Vodafone Magyarország.

Mobilnet XXL néven új hordozható mobilinternet-tarifát vezetett be a Vodafone Magyarország. A lakossági ügyfelek számára elérhető díjcsomag korlátlan belföldi adatforgalmat biztosít.

Az új tarifa a Mobilnet Start+, a Mobilnet Medium+ és Mobilnet 150 GB csomagokat váltja, ezeket kivezette a szolgáltató.

A portfólió megújítása után azok a lakossági ügyfelek, akik tablethez, laptophoz vagy más hordozható eszközhöz használnák a mobilnetet, két díjcsomag közül választhatnak. A belépő szintű Digitális Jólét Alapcsomag havonta 5 GB adatforgalmat tesz lehetővé 1990 forint ellenében, míg az új Mobilnet XXL 4990 forint havi díjért kínál korlátlanságot.

Ezeket a tarifákat bármely SIM-kártyát befogadni képes eszközzel lehet használni, a megfelelő típusú routerbe helyezve pedig otthon vagy bárhol wifi szórható velük. Erről bővebben korábban már írtunk.

Ki is köttetheti otthonról a vezetékes netet, már anélkül is lehet jó wifije

Nem kell ahhoz már bemeneti kábel, hogy jól használható, wifis internet legyen egy háztartásban. Egy 4G-s routerrel nemcsak a beszerelés nyűgje spórolható meg, hanem havonta akár több ezer forint is. Teszten a Keenetic Hero 4G.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

Élet+Stílus Nemes Nikolett 2024. december. 28. 18:00

Pisszeghet, sípolhat, szisszenhet és pöföghet a befőttesüveg, de pont ez a jó: így  fermentáltunk savanyú káposztát

Csodás vitamin- és tápanyagbombával kényeztethetjük a mikrobiomunkat a téli ínség idején, ha fermentált ennivalókat fogyasztunk. Többek között savanyú káposztát is készíthetünk ezzel a módszerrel – elmondjuk, hogyan érdemes csinálni lépésről lépésre, mit kell tudni a sózásról, fűszerezésről, hogyan kombináljuk az alapanyagokat, és mire figyeljünk különösen az erjesztés során.