Tech hvg.hu 2019. március. 21. 20:33

Ezt a videót már a Huawei P30 Próval forgathatták, és lenyűgöző lett a végeredmény

A videózást oktató Parker Walbeck Mexikóban tesztelt egy rejtélyes készüléket, ami minden bizonnyal a Huawei P30 Pro lehet.

Kevesebb mint egy hét maradt már csak hátra a Huawei nagy bejelentéséig. A kínai cég március 26-án Párizsban leplezi majd le az idei évre szánt csúcsmobiljait, amikről már rengeteg információ, fotó és videó szivárgott ki eddig, és még most is. Ezúttal viszont egy új videó látott napvilágot, ami már felvezetése lehet a készülék bemutatójának.

A videókészítést és online filmezést oktató Parker Walbeck YouTube-csatornájára került fel egy videó, amit egy még be nem mutatott okostelefonnal forgatott le. Hogy melyikkel, azt egyelőre nem árulták el, annyit viszont igen, hogy a készülék lenyűgöző optikai zoommal rendelkezik. Mindez két eszközre lehet igaz: az Oppo Renóra és a Huawei P30 Próra, a GSMArena szerint viszont valószínűleg utóbbiról lehet szó, hiszen a premierig már csak öt nap van hátra.

A videóban a mobil zoomolási képességét emelték ki, 2 perc 20 másodpercnél például jól látszik, milyen különbség van a digitális zoom és a szóban forgó mobil optikai zoomja között. Emellett az esti fényviszonyok közötti teljesítményét is dicséri Walbeck, aki szerint a készülék szinte olyan, mintha egy DSLR-rel készülne a felvétel.

A kép stablizálásához gimbalt használtak, vagyis a készülék önmagában nem képes ennyire rázkódásmentes fevéltet készíteni.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

Hirdetés
Élet+Stílus Nemes Nikolett 2024. december. 28. 18:00

Pisszeghet, sípolhat, szisszenhet és pöföghet a befőttesüveg, de pont ez a jó: így  fermentáltunk savanyú káposztát

Csodás vitamin- és tápanyagbombával kényeztethetjük a mikrobiomunkat a téli ínség idején, ha fermentált ennivalókat fogyasztunk. Többek között savanyú káposztát is készíthetünk ezzel a módszerrel – elmondjuk, hogyan érdemes csinálni lépésről lépésre, mit kell tudni a sózásról, fűszerezésről, hogyan kombináljuk az alapanyagokat, és mire figyeljünk különösen az erjesztés során.