Tech hvg.hu 2012. július. 20. 14:40

Sikeres a magyar időjárás-előrejelző alkalmazás

Fontos mérföldkőhöz érkezett a népszerű időjárással foglalkozó oldal, az Időkép androidos alkalmazása, az iPhone-os pedig vezeti a letöltési listát.

Több mint 100 ezer letöltés és 2300 felhasználói értékelés után 4,6-os átlagra áll az Időkép androidos alkalmazása, ami kifejezetten jónak számít a Google playben. Az ingyenesen tölthető Időkép-szoftverben az aktuális helyzetet mutató idő-, hő-, felhő-, radar- és széltérkép mellett a felhasználók maguk is küldhetnek be képeket a látványos időjárási jelenségekről, és természetesen előrejelzések is elérhetők.

Az Időkép iPhone-ra is elérhető, az App Store-ból július eleje óta tölthető alkalmazás 23 ezer telepítésnél tart, jelenleg éppen vezeti az ingyenes appok toplistáját.

Szintél fontos számhoz ért el az Időkép Twitter-csatornája, jelenleg éppen 6 ezren követik az időjárással kapcsolatos információikat.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Minden hír a koronavírus-járványról
hvg360 HVG360 2021. április. 16. 13:00

Élesben Velkey Györggyel: Leginkább túlsúlyos kamaszok kerülnek a gyermekintenzívre

Nincs olyan őrületes terhelés gyerekosztályokon, mint a felnőttekén – mondta a Bethesda Gyermekkórház főigazgatója hvg360-nak. Velkey György arról beszélt, igaz vannak súlyosabb koronavírusos betegeik, közülük csak keveseket kell lélegeztetni. A Kórházszövetség elnökhelyettese úgy látja, bár a találkozásoknak van kockázata, a gyerekek szocializációja miatt is fontos, hogy mihamarabb visszatérjenek az iskolákba.