Sport hvg.hu 2018. augusztus. 29. 16:17

Három mérkőzés alatt 45 gólt kapott egy Megye I-es focicsapat

A Fertőszentmiklós ezzel valószínűleg negatív rekordot döntött.

A Kisalföld számolt be róla, hogy a csapat legutóbb a Csornától 19-0-ás, a Bácsától 15-0-ás vereséget szenvedett, a Kapuvár ellen pedig azért úszták meg "csak" 11 góllal, mert a félidőben történt sérülések miatt a csapat létszáma a megengedett alá esett, emiatt pedig le kellett fújni a találkozót.

A Fertőszentmiklóst irányító két játékos-edző, Keresztes Szilárd és Péter Dániel azt mondták: kilátástalannak tűnik a helyzet, mert kevesen vannak, az ificsapatból töltik fel a keretet, de mindennap azért dolgoznak, hogy Fertőszentmiklós ne tűnjön el a megyei labdarúgás térképéről.

Megpróbálnak télig kitartani és feltölteni annyira a keretet, hogy ne legyen gond, és ne zárják ki őket. A negatív rekord a leglényegtelenebb, ha a szezon végét megérik, lehet mérlegelni a további szereplését és hogy van-e értelme a folytatásnak. Akik hétről hétre pályára lépnek, csak dicséretet érdemelnek, mert most a fennmaradás a tét.

sport

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Hirdetés
Minden hír a koronavírus-járványról
hvg360 HVG360 2021. április. 16. 13:00

Élesben Velkey Györggyel: Leginkább túlsúlyos kamaszok kerülnek a gyermekintenzívre

Nincs olyan őrületes terhelés gyerekosztályokon, mint a felnőttekén – mondta a Bethesda Gyermekkórház főigazgatója hvg360-nak. Velkey György arról beszélt, igaz vannak súlyosabb koronavírusos betegeik, közülük csak keveseket kell lélegeztetni. A Kórházszövetség elnökhelyettese úgy látja, bár a találkozásoknak van kockázata, a gyerekek szocializációja miatt is fontos, hogy mihamarabb visszatérjenek az iskolákba.