Shake life-style.hu 2011. november. 14. 16:41

Kiwi jégkrém házilag, a lehető legtermészetesebb módon

Vannak azok az ötletek, amikre azt mondjuk: fenébe, miért is nem nekünk jutott az eszünkbe?

Vannak azok az ötletek, amikre azt mondjuk: fenébe, miért is nem nekünk jutott az eszünkbe? Nos, az alábbi jeges találmány éppen ebbe a kategóriába sorolható.

Cathy, a Showfoodchef bloggere - aki saját célját abban határozza meg, hogy szeretné megmutatni: bárki lehet sztár a konyhában - ugyan nem ma írta kiwijégkrémes bejegyzését, de ma is érvényes: lehet valamit beborítani csokoládéval, miközben a tartalma egészséges marad.

És a legegyszerűbb az, ha mindezt játékos formában tesszük: például jégkrémpálcára húzzuk a felszeletelt gyümölcsöt, majd csokoládéból és kókuszolajból készült mixtúrával (előbbiből egy egység, utóbbiból fél kell, kétszer felforralva majd szobahőmérsékletig hűtve) bevonjuk, aztán mehet a mélyhűtőbe, majd a szánkba.

A teljes bejegyzés itt olvasható.