2010. november. 30. 08:43 life-style.hu Utolsó frissítés: 2010. november. 30. 08:44 Shake

Metróállomáson főznek a legjobb séfek

A séfek nem kéregetés végett teszik a dolgukat a szokatlan helyen, ugyanis egytől egyig szakmájuk hírességei.

A séfek nem kéregetés végett teszik a dolgukat a szokatlan helyen, ugyanis egytől egyig szakmájuk hírességei. A cél: meggyőzni az embereket, hogy hazatérve igenis tudnak maguk is készíteni "4 csillagos" étkeket.
   
Az utazóközönség nemcsak a fogásokat és a hozzávalókat lesheti el, hanem kóstolót is kap. Ezen a héten három nap volt bemutatófőzés, mindegyik alkalommal más szakács remekelt egyebek közt tintahalrizottót, buggyantott tőkehalat spenótágyon és kacsasültet.

hvg360 Pálúr Krisztina 2025. január. 03. 19:45

„Szüleink és nagyszüleink rutinszerűen spóroltak” – de lehet-e egyszerre takarékoskodni és egészségesen étkezni?

Érezhetően tovább drágultak az élelmiszerek, sokaknak kell még szorosabbra húzni a nadrágszíjat, és ez nem kellemes érzés. Balázs Barbara újságíró és takarékos gasztroblogger könyve útmutató ahhoz, hogyan lehet a házikoszttal takarékoskodni, milyen a mértékletes konyha, és hogyan győzhetjük le a kisebbségi komplexusainkat, ha főzésről van szó. <strong>Mit érdemes megtartani a régi idők szokásaiból</strong>, és hogyan spóroljanak, akik speciális diétára szorulnak?