Shake life-style.hu 2010. június. 03. 10:54

Gyümölcsös kávédesszert a Nespresso-tól

Maracuja Liégoise Hozzávalók: 2 gombóc kávéfagylalt 100 ml jól lehűtött félzsíros tej 1 kanál maracuja szirup 1...

Maracuja Liégoise

Hozzávalók:
2 gombóc kávéfagylalt
100 ml jól lehűtött félzsíros tej
1 kanál maracuja szirup
1 kapszula Nespresso Livanto vagy Decaffeinato Intenso kávé
A tálaláshoz: egy félbevágott maracuja vagy citromfűlevélke

Nespresso

Elkészítése:
A maracujaszirupot keverjük össze a tejjel. Helyezzük a fagylaltgombócokat egy magas falú üvegpohárba. Főzzünk le egy cappuccino-t a maracujás tej és a Nespresso Livanto vagy Decaffeinato Intenso felhasználásával és öntsük a fagylaltra.
Koronázzuk meg maracujasziruppal és díszítsük citromfűlevélkével.

hvg360 Pálúr Krisztina 2025. január. 03. 19:45

„Szüleink és nagyszüleink rutinszerűen spóroltak” – de lehet-e egyszerre takarékoskodni és egészségesen étkezni?

Érezhetően tovább drágultak az élelmiszerek, sokaknak kell még szorosabbra húzni a nadrágszíjat, és ez nem kellemes érzés. Balázs Barbara újságíró és takarékos gasztroblogger könyve útmutató ahhoz, hogyan lehet a házikoszttal takarékoskodni, milyen a mértékletes konyha, és hogyan győzhetjük le a kisebbségi komplexusainkat, ha főzésről van szó. <strong>Mit érdemes megtartani a régi idők szokásaiból</strong>, és hogyan spóroljanak, akik speciális diétára szorulnak?