A szakácsok egészségtelenül élnek
Utánuk következnek a farmerek, a villanyszerelők, a biztosítási ügynökök, a bankhivatalnokok, a kamionsofőrök, utazási...
Utánuk következnek a farmerek, a villanyszerelők, a biztosítási ügynökök, a bankhivatalnokok, a kamionsofőrök, utazási irodák munkatársai. Egy átlagos brit séf ugyanis chipseken, kekszen, burgonyaszirmon él, hetente legalább egyszer eszik dobozos készételt, pedig alkalma volna az egészségesebb táplálkozásra, de ráadásul még dohányzik és naponta sok alkoholt is fogyaszt. Mindezt azért teszi, mert otthon már sem kedve, sem ideje nincs a főzésre, inkább elővesz valami rágcsálnivalót. Ugyanakkor pedig a séfek az átlagnál több időt fordítanak testedzésre, mivel nem divat manapság a kövér szakács. Járnak konditermekbe, rendszeresen futnak és sportolnak, hogy legalább jól kinéző formában maradjanak.